Webcammodel worden

Webcammodel worden bij isLive

Had je altijd al gedroomd van een baan als webcam model? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om die droom te verwezenlijken. Webcam model zijn is niet alleen super leuk maar het verdient ook nog eens erg goed.

Het leuke van een baan als webcammodel is dat het echt helemaal vrijblijvend is, mocht je na inschrijving zelfs nog denken niet te willen cammen dan hoeft dat niet!! Het is echt helemaal aan jezelf. Je krijgt namelijk per minuut betaald dat een betalende bezoeker naar jou webcam beeld kijkt. Natuurlijk geld hierbij wel dat hoe leuker jij tegen deze klant doet hoe langer hij blijft kijken, en dat is meer geld voor jou. Misschien kijken er tegelijk wel 2 of meer klanten naar je webcam beeld, dan krijg je betaald naar de hoeveelheid klanten die naar je kijkt.

Je verdient per minuut € 0.1785, dat klinkt niet veel hè? Maar als je nou 10 bezoekers tegelijk hebt is dat wel even €1,785 per minuut! Dus 107,10 euro per uur!!

Je wordt altijd per minuut betaald, je bent natuurlijk gewend om per uur betaald te krijgen maar dat is niet meer zo. Stel je hebt even een kwartiertje over en je logt in, bezoekers die jou als favoriet webcam model hebben ingesteld krijgen dan meteen een melding dat je online bent en kunnen naar jou webcam beeld gaan kijken. Stel er komen dan meteen 10 op je af dan heb je in dat kwartier toch maar even weer bijna 27 euro verdient! Dat is lekker toch?

De opbrengsten kan je per minuut live terug vinden als je ingelogd bent op het isLive platform. Zo kan je precies bijhouden of het goed geregistreerd wordt, maar daar zou ik me niet te veel zorgen over maken. We willen graag nieuwe modellen dus zullen je altijd betalen wat je verdient!

De inschrijving om webcammodel te worden is een fluitje van een cent. Het is wel verplicht om 18 jaar oud te zijn. Je hebt ook toegang tot een pc met een webcam nodig en die pc dient verbonden te zijn met internet. Dat is alles.

Tevens is het een misverstand dat webcam modellen ook top modellen moeten zijn, integendeel! Onze bezoekers zijn veel meer op zoek naar het buurmeisje idee. De bezoekers houden het graag echt, zo is uit onderzoek gebleken. Ze willen cammen met een meisje die ze in het echt ook zouden kunnen versieren. In de meeste gevallen is dat geen top model.

Wacht niet langer en begin met webcammen voor geld:

Aanmelden bij isLive